Αδειες οδήγησης

Η ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε. Αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την αρχική χορήγηση «απόκτηση άδειας οδήγησης», την επέκταση κατηγορίας, την περιοδική ανανέωση της και την μετατροπή των αδειών οδήγησης σε Ελληνική.

Νέοι οδηγοί

Η απόκτηση άδειας οδήγησης (διπλώματος) έχει γίνει στις μέρες μας ένα απαραίτητο προσόν. Η εκπαίδευση - κατάρτιση με γνώμονα την οδική ασφάλεια και την ορθή οδηγική συμπεριφορά διασφαλίζουν την σίγουρη επιτυχία. Η εκπαίδευση στην Σχολή Οδηγών «ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε.» σας εφοδιάζει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ασφαλούς οδήγησης για να μπορείτε να οδηγείται με ασφάλεια κάτω από όλες τις συνθήκες που συναντάμε στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Επεκτάσεις

Η επέκταση κατηγορίας της άδειας οδήγησης έπειτα από εξετάσεις, για την κάλυψη αναγκών μετακίνησης ή επαγγελματικής οδήγησης με συγκεκριμένους τύπους οχημάτων (δίκυκλο, αυτοκίνητο, Φορτηγό Λεωφορείο κ.λ.π.) προϋποθέτει την εκπαίδευση κατάρτιση και ασφαλή οδήγηση της συγκεκριμένης κατηγορίας οχήματος, διαδικασία που η εταιρεία «ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε.» και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν, παρέχοντας υπηρεσίες εκμάθησης που εξασφαλίζουν την σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις θεωρίας και δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς (οδήγηση).

Ανανεώσεις

Ανανεώνουμε άδειες οδήγησης παντός τύπου καθώς και παρέχουμε και επιμορφωτικά σεμινάρια (για επαγγελματίες), πιο συγκεκριμένα :
1) Για οδηγούς κάτω των 74 ετών :

Κατηγορίες : ΑΜ,Α1,Α2,Α και Β ή ΒΕ μετά την παρέλευση 15 ετών από την ημερομηνία απόκτησης και στην συνέχεια κάθε 15 έτη από την ημερομηνία ανανέωσης.

Κατηγορίες : C, CE, D, DE, Π.Ε.Ι. και Πιστοποιητικό οδηγού ADR μετά την παρέλευση 5 ετών από την ημερομηνία απόκτησης και στην συνέχεια κάθε 5 έτη από την ημερομηνία ανανέωσης.

2) Για οδηγούς άνω των 74 ετών :

Ειδική προετοιμασία στις ειδικές δοκιμασίες για οδηγούς άνω των 74 ετών που επιθυμούν να ανανεώσουν την άδεια οδήγησης τους.

Μετατροπές

1.Περιορισμός κατηγοριών ισχύουσας άδειας οδήγησης

2.Επαναχορήγηση κατηγοριών ισχύουσας άδειας οδήγησης που περιορίστηκαν

3.Ανταλλαγή άδειας οδήγησης που εκδόθηκε από κράτος – μέλος της Ε.Ε. (με Ελληνική)

4.Ανταλλαγή άδειας οδήγησης που εκδόθηκε από κράτος – μη μέλος της Ε.Ε. (με Ελληνική)

5.Μετατροπή ισχύουσας άδειας οδήγησης που εκδόθηκε από την Ελβετία σε αντίστοιχης κατηγορίας ελληνική άδεια οδήγησης.

Μεταβιβάσεις οχημάτων

Η αλλαγή ιδιοκτήτη μοτοποδηλάτου – μοτοσικλετών και αυτοκινήτων είναι μια διαδικασία που χωρίς την σωστή υποστήριξη οδηγεί στην σπατάλη του προσωπικού σας χρόνου και χρήματος.

Η διεκπεραίωση της αλλαγής ιδιοκτήτη «μεταβίβασης» του οχήματος σας, από την εταιρεία «ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε.» σας εξασφαλίζει την ολοκλήρωση της διαδικασίας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Η σωστή οδική συμπεριφορά είναι σημαντική για την προσωπική σου ασφάλεια, αλλά και τους άλλους οδηγούς. Νιώσε αυτοπεποίθηση αποκτώντας το δίπλωμά σου κοντά στους έμπειρους εκπαιδευτές μας.

Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks