Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

ΣΥΜΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ : Η ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε., σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της παρέχει συμβουλές σε θέματα μεταφορών επιβατών, εμπορευμάτων αλλά και επικίνδυνων εμπορευμάτων.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ : Οι έμπειροι Σύμβουλοι Ασφαλής Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (Σ.Α.Μ.Ε.Ε.), σας παρέχουν συμβουλές για την οργάνωση του μεταφορικού σας έργου αλλά και για το πως να διασφαλίσετε την αξιοπιστία και την ασφάλεια στην μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ : Οι έμπειροι Σύμβουλοι, σας παρέχουν συμβουλές για την οργάνωση του μεταφορικού έργου της επιχείρησης σας, καθώς και συμβουλές ανάπτυξης και εναρμόνισης με τις εξελίξεις της Νομοθεσίας.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ : Οι έμπειροι Σύμβουλοι, σας παρέχουν συμβουλές για την οργάνωση του μεταφορικού έργου της επιχείρησης σας, καθώς και συμβουλές ανάπτυξης και εναρμόνισης με τις εξελίξεις της Νομοθεσίας.

Η σωστή οδική συμπεριφορά είναι σημαντική για την προσωπική σου ασφάλεια, αλλά και τους άλλους οδηγούς. Νιώσε αυτοπεποίθηση αποκτώντας το δίπλωμά σου κοντά στους έμπειρους εκπαιδευτές μας.

Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks