Υπηρεσίες ασφάλισης

Υπηρεσίες ασφάλισης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ : Η ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε., σε συνεργασία με δύο από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδος με πολλά χρόνια στο χώρο και μεγάλη αξιοπιστία σας παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης σε οχήματα, ζωής και πυρός.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : Αν οδηγείτε αυτοκίνητο, δεν έχει σημασία πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε ή πόσο παλιό είναι. Σημασία έχει ότι πρέπει εσείς και το αυτοκίνητό σας να είστε ασφαλισμένοι από κάθε πιθανό κίνδυνο.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ : Κατά κανόνα, η ασφάλιση ταυτίζεται στο μυαλό όλων μας με σοβαρά, αιφνίδια και συχνά απρόβλεπτα περιστατικά που προκύπτουν στη ζωή μας και την ανατρέπουν ριζικά.

 
Μπροστά σε αυτά τα προβλήματα, οι μικρές, καθημερινές αντιξοότητες της ζωής φαντάζουν μηδαμινές και ασήμαντες. Κι όμως, αυτά τα «μικροπροβλήματα» αναδεικνύονται πολλές φορές σε σημαντικά και η επίλυσή τους προσδίδει ποιότητα στη ζωή μας.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΥΡΟΣ : Για την προστασία & ασφάλεια της κατοικίας σας από φυσικούς και όχι μόνο κινδύνους, σας παρέχουμε προγράμματα ολοκληρωμένης προστασίας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ : Η ΠΕΤΡΑΚΑΚΙΣ Κ. Ε.Ε., παρέχει υπηρεσίες επιθεωρήσεων σε συστήματα ποιότητας ISO αλλά και οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων.

 

Η σωστή οδική συμπεριφορά είναι σημαντική για την προσωπική σου ασφάλεια, αλλά και τους άλλους οδηγούς. Νιώσε αυτοπεποίθηση αποκτώντας το δίπλωμά σου κοντά στους έμπειρους εκπαιδευτές μας.

Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks